Elég volt a télikabátból, kardigánból, pulóverből és csizmából! Beköszönt végre a tavasz, és ideje, hogy a ruhásszekrényekben is más szelek fújjanak. Virágminta, fekete-fehér csíkok vagy rikítóan tarka színek, nőies vagy fiús szabású, könnyű anyagok és terepminta jellemzi az idei trendeket. Március 26-án a parndorfi Designer Outlet Tavaszünnepe tökéletes alkalom arra, hogy felpezsdítse ruhatárát a tavaszra.

Mi vár Parndorfban?

  • Óriási kedvezmények és meghosszabbított nyitva tartás: a 8:30-tól 21:00-ig meghosszabbított nyitva tartás során számos nemzetközi designer márka kínálatából válogathatnak a központba látogatók, és egyes darabokhoz akár 70%-os árengedménnyel juthatnak. A salzburgi és parndorfi Designer Outletek polcain olyan népszerű nemzetközi márkák sorakoznak, mint a Karl Lagerfeld, Stefanel, Escada, Luisa Cerano, La Perla, Hugo Boss, Furla, Diesel vagy Bally.
  • Tavaszias dekoráció és egészséges harapnivaló: a tavasz Parndorfba is beköszönt. Hangulatos dekoráció és tavaszi díszek bizonyítják, hogy a tavasz a legszebb évszak. Köztudott, hogy a vásárlás próbára teszi az állóképességet, ezért a látogatóknak egészséges útravalóval, friss, zamatos almával kedveskedünk, hogy jusson energia minden ajánlat és fontos esemény megtekintésére.
  • Tavaszi hangulatú fényképezkedés: a fotókabinba látogatók pazar tavaszi képeket készíthetnek egyedül, párban vagy a barátokkal.
  • Shopping nyereményjáték: a tökéletes tavaszi ruhatárért egy 500 € értékű vásárlási utalvány is gazdára talál.
  • Imádnivaló plüss sztárvendégek: a vidék híres mesehősei, Sunny Bunny, Forfel, Badolin és Filippo az egész Központot bejárva gondoskodnak a jókedvről és a mókáról.
  • A legkisebbeknek: az élményekből a legapróbb vendégek sem maradnak ki. A Dinolandben közös barkácsolással és húsvéti tojásfestéssel mutathatják meg kreatív oldalukat.
  • Klasszikus nassolnivaló: a látogatók egész nap a Niemetz Schwedenbomben édességgel töltődhetnek fel
  • Helyi biominőség: az első osztrák Earth Market és a Leeb család almagazdasága a régióban készült ízletes biotermékekkel, többek között kerámiatermékekkel, gyümölccsel, mézzel, juhtejjel, vadételekkel, különféle lekvárokkal és almakészítményekkel várja a vendégeket. A Központba érkezőknek kiváló kulináris élményben lehet részük Burgenlandban termelt alapanyagokból!
  • Sport- és autóimádók figyelem: a lóerők szerelmesei is örülhetnek; felvonul a Red Bull X Bow versenyautó. A golfozók és golfozni vágyókra is gondoltunk: a Központban felállított golfpályán sportolva pihenhetnek.
  • Megosztás:
hirdetés