Ősszel visszatérnek a klasszikus báli fazonok az esküvői divatba, és még jobban előtérbe kerül a nőies, elegáns vintage stílus. A kézzel megmunkált, antik hatású csipkék főszerepben tündökölnek: akár az egész ruhát beboríthatják, vagy a dekoltázst és a hátkivágást hangsúlyozhatják.

A nyár slágerei a hátul nyitott menyasszonyi ruhák voltak, és ez a trend még ősszel is érezteti utórezgését. A legtöbb tervező figyelembe vette a kissé borús, hűvös őszi fényeket, melyek gyönyörű díszítésekhez nyújtottak inspirációt: az új szezon esküvői divatjának vezérvonalai a jégvirágszerű, gyöngyös és kristályos ékszerelemek lesznek.

A legnépszerűbb fazonok között köszönthetjük a sellő- és harangszabást, az egyenes vonalú, lágyan leomló, uszályos sziluetteket, valamint az aszimmetrikus hatású, több anyagrétegből álló, hercegnős ruhákat. A díszítésekkel nem estek túlzásba a tervezők, a fő cél a légies, könnyed hatás volt: a vállakat, a dekoltázst vagy a hátkivágást emelik ki a különlegesebb részletmegoldások. A legszebb, friss kollekciókból válogattunk.

  • Megosztás:
hirdetés