Sokan mondják, hogy a főzés nem nagy tudomány. Valójában ezt minden háziasszony tudja, hiszen a főzés nem tudomány, hanem színtiszta művészet: napról napra ihletet meríteni az alkotáshoz, meglelni az ízek harmóniáját, s olyasmi alkotni, ami nem csak magunknak, de másoknak is tetszetős.

Az élet olyan, mint a főzés. Minden attól függ, hogy mit, mikor és hogyan keverünk az ételhez. Néha a receptet követjük, néha viszont rögtönzünk. – Roger von Oech

Te is boszorkányosan bánsz a fűszerekkel?

A konyha a műtermed, ahol szívesen kísérletezel az ízekkel? Saját receptkönyvet állítottál össze, esetleg a legelképesztőbb hozzávalókból képes vagy különleges finomságot varázsolni a vacsoraasztalra?

Az olcso-receptek.hu receptversenyén most megoszthatod egyszerű vagy éppen extravagáns, különleges, egyedi receptjeidet az egész világgal, amik most egy Russel Hobbs Desire konyhagépet érhetnek!

Legyél te a legszerencsésebb konyhatündér!

Az olcso-receptek.hu eddigi legnagyobb receptversenye augusztus 6-tól az év utolsó napjáig tart. A nevezéshez nem kell mást tenned, mint kiválasztani és benevezni a három kedvenc receptedet az adott hónapon belül. A minimum három elfogadott receptet beküldők között a sorsolás az adott hónapot követő hónap első napján történik, a nyertesek a nyereményről e-mailben értesülnek.

A nevezéshez nincs más dolgod, mint egyértelmű receptleírást készíteni, valamint megfőzni, ízlésesen tálalni és lefényképezni a választott ételt, és azt az ezen célra kialakított űrlapon beküldeni. Fontos, hogy a recepted leírása egyértelmű, követhető, könnyedén értelmezhető, továbbá a kép saját készítésű legyen.

Az a játékos, akinek a fotója kapcsán szerzői jogi problémák merülnek fel, kizárásra kerül.

Russel Hobbs Desire-széria: a konyha szíve

Egy nő legyen szakács a konyhában, egy igazi nő pedig igazán szenvedélyes szakács! A Russel Hobbs konyhagép márka legújabb Desire sorozatának designja és színvilága éppen ezt a szenvedélyt képviseli.

A Desire széria lenyűgöző, szenvedélyes, fekete és vörös színkombinációja az igazán lelkes, szenvedélyes szakácsoknak készült. Egy ilyen robotgép nem csak hatalmas segítség a főzésben, de a konyha megbízható éke is egyben.

Augusztusi aprítógép

Azok között, akik három elfogadott, érvényes receptet küldenek be, augusztus hónapban egy aprítógépet sorsolunk ki a Russel Hobbs konyhagépek egyedülálló Desire sorozatából. Mint a sorozat minden eleme, ez az aprítógép is a főzés szerelmeseinek készült, stílusos és izgalmas színek, melyek minden ízig-vérig szakácsnőt a konyhába csábítanak.

– A főzés igazán tág teret nyújt az érzelmi árnyalatok kifejezésére. – Agatha Christie

Ez a 380 Watt teljesítményű, beépített vezetéktárolóval felszerelt, mutatós és elegáns konyhai robotgép a rozsdamentes acélból készült vágóélnek köszönhetően gyakorlatilag bármilyen étel felaprítására alkalmas. Az aprítógép része továbbá a literes üvegtál, valamint a hozzá tartozó fedő, melynek köszönhetően 500 ml étel tárolására is alkalmas.

Nyerd meg te ezt a fantasztikus, ellenállhatatlan Russel Hobbs robotgépet, hogy a főzés könnyed öröm legyen, mindennap!

További részleteket ide kattintva olvashatsz a receptversenyről.

  • Megosztás:
hirdetés