Ha nem szeretnél drága, puccos esküvőt, nagyon találékonyan, ráadásul extra divatosan megoldhatod az asztali dekorációt. Érdemes ráállni az üveggyűjtésre!

Az új, rusztikus és bohém trendeknek köszönhetően, a mívesebb befőttesüvegek ára szépen elkezdett felkúszni, éppen ezért, ha kis költségvetésű esküvőt terveztek, nem dekorációs üzletekben kell szétnéznetek, hanem padlásokon, nagymama kamrájában, régi pajtákban és társasházak közös tárolójában. A befőttes üveg ugyanis nagy kincsnek számít, ha laza, vidéki bájjal megkent, romantikus esküvőre készültök.

Az asztali dekorációt, de még a kerti hangulatvilágítást is simán megoldhatjátok néhány színes, vagy áttetsző üvegcsével. A befőttes üveg vázának, mécses tartónak, úszó gyertyának is tökéletes, de frissítő italokat, üdítőket is tölthettek bele. Ha nagyon sok darabra tesztek szert, rakjatok néhányba teamécsest, és erős madzagokkal a faágakról lelógatva, remek lámpásokat kaphattok, melyek bevilágíthatják a szabadtéri táncparkettet. Ilyen csodás dekorációk születhetnek befőttes üvegekkel!

  • Megosztás:
hirdetés