Ha szeretnéd, hogy az esküvői ruhád tradicionális, mégis modern legyen, és szeretnél szexi, de nem hivalkodó megjelenést a nagy napon, a nyitott hátú menyasszonyi ruha ideális megoldás lehet számodra. Megmutatjuk, melyek a legszebb fazonok.

Nyitott hátú esküvői ruhák

Ez a fazon nemcsak nőies és merész, de praktikus is egyben, mert kényelmes viselet egy meleg nyári napon. Ha pedig váratlanul hűvösre fordulna az idő, egy stólával, pelerinnel vagy kiskabáttal javíthatsz a helyzeten. A klasszikus, nyitott hátú esküvői ruha nagyjából a közepéig hagyja szabadon a hátadat.

Léteznek ennél merészebb, különlegesebb darabok is, melyek vagy nagyon mélyen kivágottak, vagy valamilyen extra díszítést tartalmaznak. A keresztpántostól kezdve az áttetsző betéttel feldobotton át a kerek kivágásig számos variáció létezik.

Olyan ruhát is választhatsz, melyen plusz minta van, például egy masni, mely összetartja az anyag két szélét. Nagyon jól mutat, ha a csupasz hát alatti részre valamilyen nagy, zsabószerű díszítést varrnak, de a strasszokkal, gyöngyökkel kirakott nonfiguratív megoldás is egészen különleges.

Ha nem szeretnél túl sokat mutatni magadból, választhatsz fűzős megoldást is, vagy olyan darabot, melynek a nyitott részét csipke takarja. A kissé visszafogottabb megoldásokat akkor is kipróbálhatod, ha van rajtad néhány plusz kiló.

  • Megosztás:
hirdetés