Most is május első hétfőjén rendezték meg a New York-i MET-gálát, melyet általában az év partijaként emlegetnek. Nekünk ugyan nem fér a fejünkbe, hogy egy ismert személy miért akarja lejáratni magát meglehetősen furcsa vagy idétlen öltözékben a vörös szőnyegen, de azért értjük, mi hajtja a tömegből kitűnni vágyó, polgárpukkasztó embereket.

A szokatlan jelzőt méltán kiérdemelte Solange, Beyoncé kishúga, aki egy uszályos pufikabátba bújt, ami, valljuk be őszintén, se nem gálára, se nem vörös szőnyegre, se nem utcára való, de még a májusi időnek sem igazán felel meg. Pláne nem reflektorfényben, ami azért izzasztó tud lenni. Thom Brown megdöbbentő kreációjára nem találunk magyarázatot.

Madonna terepszínű Moschino ruhája szintén sokaknál kiverte a biztosítékot. Csak attól, mert egy ruha földig érő szabású, még nem lehet nagyestélyinek titulálni. A terepszín egyáltalán nem való elegáns gálára, ezt bizonyára Madonna is tudja, csak ő szereti sokkolni a népet.

Priyanka Chopra uszályos ballonkabátja csúnyának éppen nem mondható, de idétlen tréfának már annál inkább. Nem tudjuk, a Ralph Lauren divatháznak mi célja volt ezzel a ruhával, talán férfifantáziának megteszi, hogy egy nő nem visel mást, csak trencskót, de az eleganciától nagyon távol áll. Mégis erről a különös darabról készült a legtöbb fotó, mert senki nem bírt napirendre térni felette.

Rihanna ruhája úgy festett, mint egy házilag összebarkácsolt farsangi jelmez, amihez az összes párnahuzatot felhasználták. Ez egyébként egy Comme des Garcons darab. Ruhacsodáját elnézve, talán Katy Perry vetette el leginkább a sulykot. Úgy festett Maison Margiela-kreációjában, mint aki most keveredett elő egy halloweeni buliból. Bella Hadid pedig macskanőnek öltözött, ki tudja, milyen indíttatásból. Alexander Wang-ruhájával egyáltalán nem talált be: ahelyett, hogy tökéletes alakját csodálták volna, öltözéke rendre elnyerte a gála egyik legrondább kreációjának titulusát.

  • Megosztás:
hirdetés