A menyasszonyi ruha kiválasztása az esküvői előkészületek egyik legfontosabb feladata! Az Ananász Szalon segít megválaszolni az esküvői ruha próbát érintő kérdéseidet!

Íme az 5 leggyakrabban feltett kérdés az esküvői ruha próbáról, és a szakértő tanácsai a témában.

„Mennyi idővel az esküvő előtt kell lefoglalni a ruhámat?”

Minél előbb, annál jobb, hiszen a ruha stílusa, színe, a kiegészítők befolyásolhatják a vőlegény öltözékét és a dekorációt is. Az új kollekciók általában ősszel érkeznek, így célszerű a következő év tavaszáig foglalni. Májustól már folyamatosan zajlanak az esküvők, a ruhák nincsenek a szalonban, vagy alakítás alatt állnak, ezért kevesebb lehetőség van mindent felpróbálni.

„Kit vigyek magammal a ruhapróbára?”

Egy-két számodra fontos személyt, aki jól ismer és elfogadod a véleményét. A ruhapróba rólad szól, ezt ne felejtsd el!

„Milyen öltözékben menjek a próbára?”

Célszerű pánt nélküli melltartót viselni, mivel a ruhák nagy része is ilyen. Ha lehet, ne sminkeld ki magad, mert az könnyen foltot hagyhat a ruhán.

„Mi történik, szalonban a próba során?”

A katalógusokból kiválaszthatod azokat a ruhákat, amelyek tetszenek. Célszerű akár a szalon honlapjáról kigyűjteni a neked tetsző modellek neveit. Hallgass a tanácsadó munkatárs véleményére, hiszen több száz elégedett ügyfelet szolgált már ki, az első percben tudni fogja, mi áll jól Neked! Ne ijedj meg, ha a kiválasztott ruha nem passzol tökéletesen az alakodhoz! Fontos, hogy megbízz a szakértő segítségben: alakítást követően a ruha kifogástalanul fog mutatni rajtad!

„Honnan tudom, hogy eredeti, márkás ruhákat biztosítanak számomra?”

A ruhák márkajelzéssel érkeznek, amelyet kérésre megmutatnak a szalonban. Sajnos sok a visszaélés, sokan silány másolatokat kínálnak a fotók felhasználásával. Fontos, hogy ezek a modellek kizárólag minősített üzletekben kaphatóak szerte a világon! A távol-keleti másolatok sem anyagukban, sem szabásukban nem egyeznek a képeken bemutatott menyasszonyi ruhákkal!

Várunk szeretettel az Ananász Szalonba, ahol évente megújuló, minőségi, spanyol és francia divatházak óriási kínálatából Te is megtalálod az igazit a nagy napra! Menyasszonyi ruháink között a letisztult esküvői ruha modellektől a gazdagon díszített ruhákig számtalan kreációt megtalálsz. Jelentkezz be Budapest egyik legjobb esküvői ruha szalonjába ruhapróbára, ahol segítünk neked megtalálni a Te menyasszonyi ruhádat!

Miért az Ananász Szalonban válaszd ki a menyasszonyi ruhád?

Az ügyfeleinktől kapott rengeteg pozitív visszajelzésből idézve:

– Mert itt a menyasszony a különleges vendég, arra figyelnek, hogy én mit szeretnék
– Mert itt jó a hangulat, jó itt lenni. Jó illat van, gyönyörű a próba szoba.
– Mert megnyugtató, segítő a légkör, minőségi a kiszolgálás az első látogatástól az esküvő napjáig!
– Egyedülálló mennyiségben tartanak vadonatúj ruhákat Budapesten, amelyek minősége és külleme a szeptemberi, októberi esküvőkön is kifogástalan!

Nézd meg kínálatunkat, jelentkezz be ruhapróbára még ma!
Ananász Szalon, Budapest Kossuth Lajos u. 1. I. lépcsőház III. emelet 1.
www.ananasz-szalon.hu Bejelentkezés: (1)317-9322, (30)728-7707

  • Megosztás:
hirdetés