A téli esküvők dekorációja szinte adja magát, minden jöhet ilyenkor, ami hópihés, jeges fényű, vagy csillogó. Az apró részletek éppúgy fontosak az összhang szempontjából, ezért az sem mindegy, milyen a menyasszony körme. A tél ihletésével gyönyörű manikűrök születnek!

hirdetés

Télen igazán nem nehéz kitalálni, milyen legyen a menyasszony manikűrje, hiszen szinte felkínálkoznak a téli hangulatot szolgáltató körömdíszítések.

Bár nem ildomos hóemberes, mézeskalácsos cuki körömmintákkal készülni a nagy napra, a lehetőségek szinte így is kimeríthetetlenek. A jégvirágokból és a hópihékből sem a giccses verziókra érdemes lecsapni, hiszen a fő cél a télies elegancia. Letisztult, gyönyörű manikűröket mutatunk, melyek jól passzolnak a hófehér ruhához.

Gyönyörű manikűrök téli esküvőre

A fényes, csillámló körmök szinte már beették magukat az esküvői divatba, de azért még mindig lehet újat mutatni velük.

Nem kell nagyon cifrázni, elég néhány jeges motívum, egy kis ízlésesen elhelyezett hófehér, ezüst, pezsgőszínű, vagy világoskék glitter, színtelen, esetleg tejfehér körömlakkal fixálva.

A csillám előnye, hogy rövid körmökön is jól mutat. Ebben az esetben érdemes a körömágyhoz közel eső résztől felépíteni a mintát.

A porcelánfestéshez hasonló cikornyás hópiheminták a legkülönlegesebbek az idei divatban. Nem árt, ha jó rajzkészséggel rendelkező körmös készíti el a motívumokat.

A francia manikűr hópihés változatai is szuperelegánsak, miközben bájosan visszafogottak.

Szögletes formájú körmökhöz remekül passzol ez a lefelé futó téli díszítés.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés