Tavasszal mindenki igyekszik egy kicsit jobb formába hozni magát, beindul a versenyfutás az idővel, és megkezdődik a harc a plusz centik meg a narancsbőr ellen, hogy nyárra már a legjobb formánkat hozzuk.

Szerintem ez – egy kis tavaszi fáradtsággal megfűszerezve – éppen elegendő indok egy kis kényeztetésre. A Magnolia Day Spában éppen most indítottak el két új, magyaros fantázianévre keresztelt kezeléscsomagot, amit azonnal ki is próbáltunk.

Mámoros, boros masszázs

A gyümölcsboros kezeléscsomag egy 20 perces relaxáló fürdőt és egy 60 perces, illóolajos masszázst tartalmaz.

A fürdővízbe hintett fürdősó és a szőlőmagolaj táplálja és lágyítja a bőrt, míg a jód lazítja az izmokat, és enyhíti a görcsös fájdalmakat – ez kifejezetten jólesett az egész nap a számítógép előtt görnyedő gerincemnek. A kellemes zene, a lágy fények és egy pohár bor kíséretében eltöltött fürdőzés segített, hogy lélekben is megérkezzek a Magnoliába, kikapcsoljam a mindennapi gondokat, és teljesen ellazultan érkezzek a masszázsra.

A 60 perces masszázs során a mandula-, szőlőmag-, napraforgó- és őszibarackolajok magas minőségű keverékét használják, így rengeteg ásványi anyag jut a bőrbe, ami puhább és simább lesz. Külön jó pont, hogy a mentagyökér és mirtuszgyanta gyógynövényeknek köszönhetően a kezelésnek anticellulit hatása is van – így lényegében össze lehet kötni a kellemeset a hasznossal.

Kicsit tartottam attól, hogy a bor miatt a fürdőnek vagy a masszázsolajnak – és ezek következtében nekem is – alkoholszaga lesz, de egyáltalán nem volt, sőt, a masszázsolajnak kifejezetten kellemes, üdítő, barackos illata volt, amit nagyon élveztem.

Sörös élvezetek

Míg Margó a borfürdőben csücsült, én már az avatott masszőr kezei között próbáltam elfelejteni a napi gondokat, és ez tökéletesen sikerült. Ha a sör és a szépségápolás kapcsolata egyáltalán felmerül, akkor legfeljebb hajápolásra tudtam gondolni, de a szalonban alkalmazott sörös masszázsceremónia meggyőzött arról, hogy azon túl is vannak pozitív tulajdonságai a folyékony kenyérnek.

A masszázsolaj többek között komlókivonatból, szőlőmag- és mandulaolajból állt, és így tökéletesen alkalmas arra, hogy regenerálja a bőrt. A masszázs nem erős, így azoknak is jó lehet, akik csak ismerkednek a relaxáció ezen formájával. Az izmaim finom átgyúrása után egy kellemes fürdő következett, a csütörtök estémből pedig a programnak köszönhetően ünnepnap lett. A fürdő és masszázscsomagok 17 900 forintba kerülnek, ha párban veszitek igénybe, akkor pedig 31 900 forintot kell érük fizetni.

  • Megosztás:
hirdetés