Kate Middleton gyönyörű esküvői ruháját bárki elfogadná, ez az óhaj pedig most nem ütközhet akadályba. A svéd divatmárka megfizethető áron kínálja a jól sikerült utánzatot.

Nem túlzás azt állítani, hogy Katalin hercegné megjelenése lassan minden fronton formálja a divatot. Bár idén lesz hét éve, hogy hozzáment Vilmos herceghez, az emlékezetes menyasszonyi bevonulása még mindig beleszól az esküvői trendekbe.

Sokan beleszerettek akkoriban Kate Middleton kifinomultan elegáns, csipkés ruhájába, melyet az Alexander McQueen divatház egyik neves tervezője, Sarah Burton alkotott, a hercegné ötleteit és kéréseit figyelembe véve. Az eredeti kreáció 25 ezer fontot, vagyis 75 millió forintot ér, ám a H&M jóvoltából a nem egészen valósághű másolata most bárki számára elérhető, potom 59 990 forintért.

Mivel most sokak figyelme az újabb királyi esküvő felé fordul, mely május 19-én lesz esedékes, a svéd divatmárka igazán jól időzített, hiszen Meghan Markle és Harry herceg menyegzője kapcsán ismét sok szó esik Katalin hercegné elbűvölő esküvői öltözékéről, melyet egy kézzel készült cipő – amit szintén Sarah Burton tervezett -, egy 1936-ból való, megszámlálhatatlanul sok gyémánttal díszített tiara és egy selyemből készült, elefántcsontszínű fátyol tett teljessé.

A H&M által kínált esküvői ruha nem minden részletében követi precízen az eredeti kreációt: a szoknyarész lágyabb esésű, és nem olyan széles, mint Katalin hercegné ruhájának sziluettje, illetve hosszú fátyol és uszály sincs hozzá. Felvenni is egyszerűbb, hiszen a hátulja nem záródik olyan tömérdek sok gombbal, mint az eredeti fazon. Ám meglehetősen jól sikerült, finom kidolgozású koppintásról van szó, melynek csipkés felsőrésze igazán bájos.

  • Megosztás:
hirdetés