Jó hidratálót találni nem is olyan könnyű, főleg nyárra, amikor még a nem túl zsíros bőrűek is azt érzik, hogy leolvad a smink az arcukról. A JimJams márka Aktiváló Liposzómás gélje meglepően olcsó volt a Rossmannban, ezért gondoltam kipróbálom.

Olcsó hidratáló

Az összetevői teljesen rendben vannak, nincs benne denaturált szesz, se kőolajszármazék, sőt még illatanyag se. Cserébe van benne aloe vera lé, panthenol és hyaluronsav is, melyek mind a bőr hidratáltságát fokozzák.

A pumpás kiszerelés praktikus, jól ki lehet mérni vele az adagot. A gél színtelen, és ugye illata sincs. Úgy kell használni, mint egy szérumot, vagyis a krém alá. Gyorsan beszívódik, nem áll össze kis kukacokba akkor sem, ha rákerül a fényvédő vagy egy kis jojobaolaj. Én az utóbbival kombináltam esténként, és nagyon bevált. A tiszta bőr húzódását azonnal megszünteti, kellemes lesz a bőrérzet tőle.

Nagy csodát senki ne várjon tőle, de pár nap használat után – reggel és este felkenve – látszik, hogy a bőr hidratált, az enyém legalábbis nagyon kis üde lett tőle. Szérumnak nem nevezném, akkora hatása nincs, de nyárra tökéletes, kipróbáltam pakolásba téve is, szerintem nagyon jót tett. Az egyetlen idegesítő dolog, hogy nem lehet kipumpálni a végét, és szétszedve ugyan hozzá lehet jutni, de nem valami jó, hogy három-négy adagot ki kell bűvészkedni belőle. 1600 forintért vettem, ezért bőven megérte.

  • Megosztás:
hirdetés