Wendy Teal fényképészt nemrég furcsa kéréssel keresték meg a Facebookon: egy barátja ajánlotta őt egy házasodni készülő párnak.

Ám az esküvő nem a szokásos módon zajlott, sajnos a menyasszony édesanyja súlyos beteg lett, és, mivel állapota egyre rosszabbodott, a jegyesek úgy döntöttek, ahogy lehetséges, megtartják az esküvőt a kórházban. Ennek lebonyolításához kerestek segítőkész embereket a közösségi oldalon, és, mikor Wendy meglátta a posztot, úgy döntött, ingyen vállalja a fotózást.

Négy évvel korábban ugyanebben a kórházban hunyt el az édesanyja és az édesapja is, mindketten rákbetegek voltak. Amikor az anyukája meghalt, az apukája már olyan rosszul volt, hogy nem tudott volna részt venni a temetésen, ezért az intézmény dolgozói megengedték, hogy a kórházban bonyolítsák le a szertartást. Egy nappal később Wendy édesapja is távozott az élők sorából.

A kórház iránt érzett hálája és a menyasszonnyal való szolidaritás miatt úgy érezte, még ismeretlenül is muszáj megtennie ezt a szívességet. Gyönyörű fotókat készített a márciusi esküvőről, ahol több közös kép is készült az örömanyáról és lányáról. Az ara édesanyja egy héttel később elhunyt. Nézd meg a megható fotókat!

  • Megosztás:
Címkék:
hirdetés