Nemcsak a külföldi dekorációkért lehet rajongani, hiszen a most divatos esküvői trendek már itthon is megvalósíthatók. A rusztikus, vintage romantika megteremtésében a Mezítlábas szerelem nyújt segítséget.

A természetesség jegyében, 2018-ban is a rusztikus, vintage romantika uralja az esküvői divatot. Ha a saját esküvődre készülsz, bizonyára te is úgy érzed, hogy a dekoráció nagyon fontos eleme az ünnepségnek, hiszen személyre szabható részleteivel rólatok mesél, ugyanakkor stílusával meghatározza a nagy nap hangulatát.

A dekorációval szavak nélkül mondhatjátok el, hogy milyenek vagytok, hogyan élitek meg a szerelmeteket, illetve csodás mesevilágot teremthettek bármilyen helyszínből. A kellékek nagy hangsúlyt kapnak, ha a vidéki báj megelevenítése a cél, de ezeket néha nagyon nehéz összeszedni úgy, hogy teljes harmóniát alkossanak.

A Mezítlábas szerelem csapata kis hazánkban az elsők között vágott bele a vintage stílusú esküvők megálmodásába és megvalósításába. Többet nyújtanak, mint egy átlagos dekoratőr, hiszen nem csupán a terem feldíszítésével, hanem a varázslat megteremtésével is foglalkoznak, melyben minden apró részletnek nagy szerepe van. Hogy miként működnek az álom és a tervezés folyamatától kezdve az esküvői fotózás vagy az ünnepség helyszínének felöltöztetéséig, arról itt még többet olvashatsz. Meseszép, elragadó munkáikból szemezgettünk!

 

  • Megosztás:
hirdetés