A csipkés körömminta jól passzol az esküvői ruhákhoz, de a legtöbb változata bonyolult, amit jobb manikűrösre bízni. Mi most egy nagyon egyszerűt mutatunk, ha nem akarod ezzel húzni az időt.

A menyasszony készülési ideje nem kevés, ha beleszámoljuk a fodrásznál, kozmetikusnál, illetve a manikűrösnél eltöltött órákat. Azonban, ha túl szoros a nagy nap időbeosztása, a körömdíszítéssel például meg lehet spórolni néhány pillanatot, amennyiben te magad készíted el, még az esküvő előtti napon.

A csipkeminta örök klasszikusnak számít az esküvői körömdivatban, hiszen minden ruhastílushoz jól passzol, ráadásul gyönyörű, kreatív motívumokkal lehet még izgalmasabbá tenni. Az alábbi verziót kimagasló kézügyesség nélkül is nagyon könnyű elkészíteni, hamar lehet vele végezni, mégis profi munkának látszik.

Először alapozd le a körmöd színtelen fedőlakkal. Majd fehér színű lakkal húzz egymást keresztező, átlós vonalakat a körmeidre. Ha reszket a kezed, használhatsz vékony ragasztócsíkokat is sablonként. Egy vékony ecset segítségével fesd meg a virágszirmokat, amolyan stilizált formában. Mindegyik közepét egy-egy gyönggyel díszítheted. A félkör alakú gyöngyök zselélakkhoz és körömlakkhoz is használhatóak. Az utóbbinál színtelen fedőlakkal érdemes rögzíteni.

  • Megosztás:
hirdetés