Még az is, aki alapból rövid haj párti, elgondolkozik azon, milyen lenne az esküvőre megnöveszteni a tincseit. Az arák szeretnék a legjobb formájukat hozni a nagy napon, ehhez pedig hozzátartozik a szépen megkomponált frizura, amit csak hosszú hajból lehet kivitelezni.

Ha te is szeretnéd egy pár centivel meghosszabbítani a tincseidet, vesd be a ricinusolajat!

Hajnövesztés ricinusolajjal

A ricinusolaj egyik jótékony hatása, hogy serkenti a szőrnövekedést, így a haj hosszának is lendületet biztosít. Fél evőkanál olajat hevíts fel a mikróban, majd szigorúan a hajvégekre koncentrálva masszírozd bele a tincsekbe. Érdemes ugyanúgy tincsről tincsre haladni, mint a hajfestés esetében, így biztosan nem marad ki egyetlen szál sem. Ez egyébként puhít, és a hajtöredezést is csökkenti, már csak ezért is érdemes használni.

A ricinusolajat legalább fél órán át érdemes a hajon hagyni, de még jobb, ha este kened rá a tincseidre, és csak reggel mosod le. Hetente egyszer, maximum kétszer ajánlott használni, ez pont elegendő, hogy a haj a szokásos egy centis lenövését megduplázza. Embertől függően egyébként akár négy centit is nőhet így haj egy hónap alatt.

  • Megosztás:
hirdetés