Közismerten imádunk hádázni. Vagyis vadászni, turkálni milliónyi, a számunkra elengedhetetlenül fontos holmi – ruha, cipő, blúz, táska, csilivili kiegészítők – között, és még sorolhatnánk hosszasan, mi mindent tudunk az új, bolti ár töredékéért levadászni a Háda üzletekben.

Euforikus örömöt és sikerélményt tud okozni sokunknak, amikor hopp, kikapjuk a fogasról, polcról a számunkra értékes, áhított darabokat. Amit természetesen majd mindenki megdicsér, és irigykedve kérdi: hol sikerült ezt kifogni?!

Indulhat a vadászat!

Bevallom őszintén, én mindig izgatott és felspannolt állapotban vagyok, amikor hádás délutánt tartok, és rászánhatok akár egy-két órát is a vadászatra. Minden egyes sort, polcot végigpásztázok, összeszedek jó pár – akár négy-hat – kosárra való – természetesen elengedhetetlenül fontos és nélkülözhetetlen – cuccot, és elvonulok a próbafülkébe. Amíg válogatok, teljes mértékben be vagyok sózva, hiszen minden, amit kiválasztok, őrülten jó darab, az ára pedig igen baráti!

Ezek biztosan jók lesznek, és tuti, hogy mindet megveszem, hiszen a fél tucat kosár is csak akár egy-két butikban vásárolt ruha árába kerül majd. Most következik, amit már nem annyira szeretek: próbálás, cibálás, jaj, kicsit melegem lett, nem baj, imádom ezeket a holmikat, és rendületlenül húzom magamra az áhított terméket. Mire mondjuk a harmadik kosárnál tartok, már fáradok, és azt gondolom, talán mégsem kellett volna ennyit összeszedni. Deee, biztatom magam, és mindet felpróbálom!

Nos, a hatból legalább háromkosárnyi visszakerül, mert az ember lánya időnként elnézi a méretet: ez hosszú, az bő, a másik meg majd szétpattan, szóval vissza a polcokra. Végre irány a pénztár, diadalittasan kifizetem az imádott zsákmányt, és boldogan távozom. Huuuhhh, most látom csak – mert az időérzékem csöppnyit cserbenhagyott -, hogy a célul tűzött egy-két óra helyett már bő három is eltelt.

Vigasztalom magam, nem baj, majd a házimunkával és a hazavitt adminisztrációval is végzek éjfélre talán. Gondolkodom, milyen klassz is volna, ha virtuálisan turkálhatnék: ugyanezzel a jóleső, ösztönös vadászérzéssel, csak éppen méret megadva, nem muszáj mindent magamra rángatnom, és még házhoz is szállítanák a kincseimet.

Az álom megvalósulni látszik!

A Háda pillanatokon belül elindítja a hadawebshop.hu oldalt! Időt, energiát, fáradságot és minden hercehurcát megspórolva válogathatsz te is, kényelmesen, otthon a karosszékből.

2014. szeptember 4-én reggel 9 órától érdemes lesz gép elé ülni, és megnyitni a hadawebshop.hu oldalt! Indul az elfoglalt nők kánaánja: a netes hádázás! A válogatás izgalma megmarad, az ár pontosan annyira jó lesz, mint eddig, viszont nem kell rászánni órákat az értékes időnkből a polcok és állványok közötti sétára, a próbafülkés tortúráról nem is beszélve!

Természetesen a boltokban tett bevásárlótúra kellemes kikapcsolódás a mindennapi rutinból. Azonban sajnos az időnk túlságosan drága, mindennap érezzük az elunt frázist: a világ rettenetesen felgyorsult. Ezentúl a hadawebshop.hu-n elvégzem maximum egy óra alatt a vásárlást – pontosan olyan klassz lesz, mint a boltokban, csak éppen minimum két órát megspórolhatsz magadnak másra. Egy jó könyvre, a már régen várt film megnézésére, sportra, jóízű baráti beszélgetésre, és hosszan sorolhatnám, hány hasznos és fontos program megvalósítására elegendő két tartalmas óra.

  • Megosztás:
hirdetés