Végre nagyon tavasz van, és térdelőrajtban itt várakozik a nyár, mindenki a bezsongás szélén, nyílnak a virágok, jöhet a szerelem és a 30 fok!

A szép idő és a napfény új távlatokat nyitva erősen követeli a szabad ég alatt eltöltött programok egyvelegét, persze más kötelező elemek mellett. Mert hát mit tesz ilyenkor az ember lánya? Minden télit és nehezet ki akar iktatni az életéből.
Jöhet a mehet, ergo: nagytakarításra fel! Az egész lakás csilivili bimm-bamm:
az ablakpucolás és az egész életterünk felfrissítése bizony nem merül ki az előbb említett tevékenységgel és a porcica-hadjárattal.

A legfontosabb nyári előkészület: a gardróbrendezés

Ha minden mozdítható tárgyat elhúztunk, letöröltünk és átmostunk, és úgy érezzük, hogy igen, kész és vége, akkor nagyon rosszul látjuk, mert még korántsem vagyunk a helyzet magaslatán, ugyanis mindennek a csimborasszója a nőnél maga a gardrób tartalma.

Megint helyben vagyunk, ez az a része vagy helyszíne egy nő életének, amihez nagyon szorosan kötődik, de mégis néha mindenki úgy érzi, rátelepszik, és nem hagy kibontakozást, megélve a tökéletes katarzist.

A hideg időszak végén cserélni kell. Elő kell kapni a tavaszit, a nyárit, a télit pedig el kell ásni a szekrény mélyére. Ilyenkor persze, ha okosak és praktikusak szeretnénk lenni, akkor tetszik, nem tetszik, érdemes szanálni.

Itt jegyzem meg, nem kell sajnálni semmit! Mert ilyenkor jönnek azok a nem túl reális gondolatok, hogy lehet, hogy nem vettem fel az idén, és tavaly is csak úgy emlékszem, hogy egyszer volt rajtam, de annyira jól néz ki, és még lehet, hogy jövőre fel fogom venni, szóval megtartom! Ó, igen és ez így megy az első és a második és a harmadik… ikszedik ruhánál. Ismerős, ugye?

Ilyenkor pedig pontosan ott tartok, ahol a part szakad, mert megint nem férek el, és a tavaszi-nyári kollekcióm kibővítéséről még nem is beszéltem. Összeszorított fogakkal jöjjön a könyörtelen szortírozás…

Minden táska, ruha, cipő, sál és más egyéb, ami nem kell, az mehet. Aminek persze anyukám és a barátnőim nagyon fognak örülni. És én is, mert végre lesz hely. Sok-sok kihasználatlan terület az én ruhaországomban. Ezután már csak egy küldetésem van: vásárolni!

A jól sikerült használaton kívüli ruhák kiiktatása büszkeséggel tölt el, már most tudom, hogy holnap mit fogok csinálni! Hádázni megyek! Próbálni, válogatni, és magamévá tenni azokat a csodás szetteket, amiket csakis a Hádában találhatok meg!

Új szezon, új életérzés, én és a Háda! Stílus, divat, minőség… egyszerűen Háda!

  • Megosztás:
hirdetés