Nem muszáj horribilis összegeket költened, ha olyan meghívót szeretnél, amit minden vendég szívesen eltesz majd emlékbe.

A sok elintéznivaló között a meghívó egy aprócska tényezőnek tűnik csupán, pedig nem mindegy, hogy mit üzen rólatok a vendégek felé. Ez az egyik olyan dolog a listán, amiért nem muszáj sok pénzt kiadnotok, de, mire kiválasztjátok a megfelelő papírt, a nektek tetsző dizájnt és a legfinomabb borítékot, akár a csillagos égig duzzadhat az ára.

Pedig a jó meghívó alapja a kreativitás, vagyis a külalakja nem attól függ, hogy olcsón vagy drágán hozzátok össze. Az új esküvői trendek ráadásul a spórolást támogatják, hiszen most leginkább a natúr, rusztikus és régies hatású alapanyagok kerülnek előtérbe. Ha nem fényes, fehérített, csillogós vagy mintás díszpapírral számoltok, hanem egy nyers felületre nyomtattok, kevesebb összegből megúszhatjátok a meghívókártyákat.

A boríték helyettesítésére pedig van egy jó tippünk, amit az alábbi képen láthattok. Csak egy nyers színű kötöző zsinórra és egy csipkés szélű, papír tortaalátétre lesz szükségetek. A mennyiség persze a meghívók számától függ.

  • Megosztás:
hirdetés