A fehér dekorációval sohasem lehet félrelőni, különösen egy esküvőn nem, melynek tulajdonképpen ez a hagyományos színvilága. Bár most rengeteg csábító árnyalatból lehet válogatni, érdemes kicsit eljátszadozni a hófehér díszítés gondolatával, mert rengeteg stíluslehetőség rejlik benne.

Sokan azt gondolják, hogy a világos virágok és terítékek unalmasak és egyhangúak együtt, mert egybeolvadnak. Ám minden az apró részleteken múlik, hiszen a dekoráció egységét meg lehet bontani friss zölddel, falusi hangulatú fafelületekkel, illetve budoáros kiegészítőkkel, mint amilyenek a kristályok, az ezüstös gyertyatartók vagy a gyöngyházas fényű, szatén és selyem drapériák.

Az idei trendek szerint az elegáns vintage, a rusztikus, a skandináv és a romantikus stílus is megvalósítható egyetlen domináns színtónussal, a hófehérrel. A fehér liliom, kála, rózsa, tulipán és fátyolvirág, illetve a hófehér orgona és bazsarózsa is gyönyörűen mutat az efféle kompozíciókban. Arra ügyelj, hogy a különféle elemek harmonizáljanak egymással, vagyis a ruhád, a csokrod, a terem- és asztali díszítés, valamint a berendezés hangulata szoros összhangban legyen.

  • Megosztás:
hirdetés