Kínos, ha a felfúvódás és a vízvisszatartás következtében szűknek bizonyul a testre szabott menyasszonyi ruha. Pláne, ha ez a nagy napon derül ki. Így előzd meg a bajt!

Az elmúlt években nálunk is beépültek az amerikai szokások és minták az esküvői procedúrákba, például egyre többen szerveznek többnapos családi összejöveteleket és közös wellness-pihenéseket a házasságkötés napja előtt, hogy a rokonok jobban megismerhessék egymást, és mindenki feltöltődhessen a partira. Szuper, ha a nagy napot megelőzően összeszokik a násznép, ám a menyasszony számára nem túl ideális a több napig tartó evés-ivás, dínomdánom.

Persze, maga a stressz is okozhat puffadást, de a rendszertelenül bekapdosott falatok úgyszintén megterhelik az emésztést, ami a rossz közérzet mellett sajnos egyéb problémákat von maga után: nyilván a kidülledő has az arák rémálma, és bizony, a korábban bevett ruha is szűknek bizonyulhat.

Elsősorban nem árt odafigyelni arra, hogy mi kerül a tányérra az esküvő előtt: kerüld a káposztaféléket és a nehezen emészthető ételeket, illetve csínján bánj az alkohollal, mert a másnaposság sajnos vízvisszatartással is jár, ami szintén megmutatkozik a külsődön.

Az alábbi italok is segíthetnek, hogy lapos legyen a hasad, és felszabadult lehess életed nagy napján. Válaszd ki a neked szimpatikus receptet, de ne ess túlzásokba a fogyasztásukkal, mert könnyen hasmenés lehet a vége.

Érdemes hetekkel előtte kipróbálni a löttyöt, és csak akkor bevetni, ha nagyon muszáj. A görcsoldó és vízhajtó szereknél mindenképp kíméletesebb az alábbi négy megoldás, hiszen csak természetes alapanyagokat tartalmaznak.

  • Megosztás:
hirdetés