A szalonokban szebbnél szebb ruhák sorakoznak, de lehetetlenség mindet végigpróbálni, hogy biztosan tudd, melyik fazon passzol legjobban az alakodhoz.

hirdetés

A legtöbb nő számára a ruhakeresgélés az esküvői előkészületek fénypontja, ám a bizonytalanság beárnyékolhatja a régóta tervezgetett, hőn áhított feladatot. Nem könnyű rálelni a nagybetűs darabra, ami szinte megszólítja az embert, és olyan, mintha rászabták volna.

Bár a divat sok szép menyasszonyi ruhával kecsegtet, egy rosszul megválasztott fazon felpróbálása csúfosan megtépázhatja az ara önbizalmát, sőt, akár kedvét is szegheti, hogy tovább keresgéljen. Pedig mindenkire vár egy tökéletes szabás, melyre könnyebb rálelni, ha a menyasszony tisztában van az alkati adottságaival, és legalább körvonalakban tudja, hogy mit akar, és mit nem.

A szalonok személyzete roppant segítőkész ebben a dologban, ám a tanácstalanság az ő dolgukat is megnehezíti. Ha felkészülten mész ruhapróbára, leegyszerűsítheted a munkájukat, és magadnak is több esélyt adsz arra, hogy, ha szembejön veled az a bizonyos ruha, biztos lehess a választásodban.

Először is, azzal kell tisztában lenned, hogy testalkatod alapján melyik fő típusba tartozol. A többiben segítségedre lehet az alábbi kép, mely útmutatást ad, hogy az alkatodat figyelembe véve, milyen ruhafazonok jöhetnek szóba. Persze, a ruha külalakja, díszítése is fontos szempont, ám, ha már az alapfazonban biztos vagy, sokkal könnyebb lesz megtalálni azt a verzióját, mely közel áll a stílusodhoz.

  • Megosztás: