Az ültetőkártya az asztal dísze lehet, ám nem érdemes sok pénzt kiadni érte. Mutatunk egy igazán bájos, egy perc alatt összedobható megoldást, amit ti is elkészíthettek.

Az esküvői kiadásokat végigböngészve mindig lehet olyan dologra bukkanni, melyre akad egy-két költséghatékony megoldás. Az ültetőkártya pont ilyen, amit sokan kihagynak a számításból, pedig az asztali dekoráció fontos eleme lehet.

Számtalan olcsó receptje létezik, ami ideális azok számára, akik kevés szabadidővel, esetleg minimális kézügyességgel rendelkeznek. Mi most egy olyan ötletet osztunk meg veletek, mely kis időbefektetéssel nagyon látványos eredményt ígér. Szerintünk ez a világ legegyszerűbben elkészíthető ültetőkártyája, mégis fantasztikusan feldobja az ünnepi terítéket.

Annyi rozmaringszálra, madzagra és szalagzászlóra lesz szükségetek, ahány vendégetek van. A rozmaringból formáljatok kis koszorút, a két végét kössétek össze tetszés szerint rusztikus madzaggal, vagy díszes selyemszalaggal. Helyezzétek rá a szalagzászlót, amire előzőleg vékony hegyű textilfilccel ráírtátok a vendég nevét. Érdemes több tekercs selyemszalagot vásárolni, és abból kivágni a zászlócskákat, így kevesebb összegből kijön a dekoráció.

  • Megosztás:
hirdetés