Meglepően olcsón is lehet találni olyan praktikus, univerzális ruhákat, melyeket akár az esküvődön is viselhetsz, de máskor ugyanúgy kihasználhatsz.

Manapság nem számít kirívó ritkaságnak, ha egy pár kis költségvetésű esküvőt tervez, és másra szánja a megspórolt összeget, például nászútra, összeköltözésre, berendezkedésre, és egyéb életbevágó dolgokra.

Bármennyire az ara legsebezhetőbb pontja a ruhakérdés, bizony szembe kell nézni a reális valósággal, hogy az esküvői öltözékeket még kölcsönözni sem olcsó mulatság, megvásárolni pedig különösen drága. Ha inkább a praktikus gondolkodásmód hajt, és egyébként sem szeretnél hét országra szóló lakodalmat, ruházati üzletláncokban éppúgy beszerezhetsz magadnak esküvőre alkalmas, bohém vagy alkalmi ruhákat.


Vannak, akik kifejezetten lazára veszik az esemény stílusát, és mondjuk vízparton, vagy egy kertben mondják ki egymásnak a boldogító igent, amihez – valljuk be őszintén – nem is igazán passzolnak a nagy szoknyás, csupa gyöngy, vagy csupa tüll ruhacsodák. Most nagy divat például a fesztiválhangulatú, bohó esküvő, melynek lényege a szabályok felrúgása és a kötetlenség. Egy ilyen buliban még pántos nyári ruhácskában is megjelenhet a menyasszony, de például polgári esküvőkhöz is akadnak elegáns, ám megfizethető árú kreációk.

  • Megosztás:
hirdetés