Előfordulhat, hogy a tökéletes esküvői ruha kiválasztása olyan akadályokba ütközik, melyeket elkerülhettél volna, ha odafigyelsz néhány apróságra.

Elmondjuk, mi az a három dolog, amiről ritkán hallasz, pedig nagyon fontos gondoskodni róluk, mielőtt próbálni mész egy szalonba vagy a varrónőhöz!

Vigyél cipőt!

A legjobb, ha már az esküvői cipőddel mész ruhát próbálni, de, ha ez még nincs meg, akkor vigyél el egy olyasmi fazonú lábbelit, amilyet majd a nagy napra is tervezel vásárolni. Ez azért fontos, mert ehhez kell igazítani a ruha hosszát, és ki kell próbálnod azt is, hogy kényelmesen tudsz-e lépkedni benne, nem taposol-e rá a szoknyára, vagy nem verdesi-e a cipő orrát az abroncs.

Egyél, mielőtt elindulsz!

Egy ruhapróba nem tíz perc, ezért mindenképpen egyél előtte, mert hamar korogni fog a gyomrod, ami ahhoz vezet, hogy talán olyasmire is igent mondasz, amire jóllakottan és nyugodt állapotban másként reagálnál. Emellett azért sem árt, ha nem üres hassal próbálod a ruhát, mert a lagziban nyilván enni fogsz, és kényelmetlen lesz, ha szorítani kezd a felsőrész.

Sminkelj és fésülködj!

Ha teheted, úgy menj ruhát próbálni, hogy felfrissíted egy kicsit az arcod, és belövöd a frizurád előtte. Persze nem kell teljes sminkben és fodrászmunkát megszégyenítő kontyban érkezned, de sokkal könnyebb elképzelni, hogy milyen leszel a nagy napon, ha nem kócos copfban és karikás szemmel nézed magad a tükörben – sőt, az esetleges fotókon is jobban mutatsz majd.

  • Megosztás:
hirdetés