Az őszi esküvői ruhák között is nagyon sok kivágott fazon található, melyek megkívánhatnak egy plusz réteget, ha a nagy napon hűvösre fordul az idő. Bár lehet, hogy a ceremónia és a lagzi nagy része zárt térben zajlik, arra a néhány pillanatra sem érdemes a leendő férjed zakójába burkolóznod, amíg átvonultok a násznéppel a templomig vagy a házasságkötő teremig, hiszen addig is számos fotó készülhet rólatok.

Sőt, ha az esküvői album képeihez főként a szabadban szeretnétek modellt állni, érdemes egy meleg kiegészítőről gondoskodnod, mely harmonizál a ruháddal, illetve jól passzol a szertartás stílusához. Mivel a kora őszi időszakban még nem kell nagy hideggel számolni, a célnak praktikusan megfelelhet egy csodaszép, csipke- vagy selyempelerin is, mely elfedi a csupasz vállakat és a dekoltázst.

Borúsabb, viharosabb napokra érdemesebb egy szőrméből vagy tollakból készült változatot beszerezni. Leginkább a vintage trendek virágzásának köszönhető, hogy a gazdagon megmunkált, gyönyörű díszítésű pelerinek ismét visszatértek az esküvői divatba. Íme, a legbájosabb fazonok!

  • Megosztás:
hirdetés