Amikor belekezdesz az esküvő szervezésébe, érdemes a lehető legtöbb helyről informálódnod, hogy biztosan minden rendben menjen.

Így kiszűrheted az olyan tévhiteket is, melyekről túl későn derül ki, hogy félrevezettek, és az egész nap felborulhat.

Felesleges az ültetési rend

Sokan úgy vannak vele, hogy időpocsékolás ültetési rendet készíteni, ráadásul így legalább minden vendég oda ülhet, ahová szeretne. A valóságban azonban ebből csak egy hatalmas káosz kerekedik, és pont így alakulhat ki az a helyzet, amikor senki nem ott ül, ahol tényleg akart volna. Te ismered a vendégeket, tisztában vagy a rokoni, baráti kapcsolatok milyenségével, így jobb, ha ezt is elrendezed előre.

Nem lehet elég korán postázni a meghívókat

Azért, hogy a vendégek biztosan el tudjanak jönni, vannak, akik abba a hibába esnek, hogy már több mint fél évvel az esküvő előtt kiküldik a meghívókat. Így azonban nagyobb az esély rá, hogy a papír elkallódik, a dátum elfelejtődik, a válasz halogatásra kerül, végül elmarad. Elég két-három hónappal a nagy nap előtt meginvitálni a násznépet, ez pont ideális időtartam.

Az otthoni esküvő olcsóbb

Ha nem azért akarsz otthon esküdni, hogy meghittebb legyen a hangulat, hanem azért, mert úgy gondolod, hogy így spórolhatsz, inkább gondold át újra az ötletet. Így olyasmikről is gondoskodnod kellene, ami máshol adott, például az evőeszközökről és az ülőalkalmatosságról, arról nem beszélve, hogy sokkal több munkával is jár egy ilyen vállalkozás.

  • Megosztás:
hirdetés