Valamiért él a köztudatban egy olyan tévhit, hogy csak az a nő szexi, akinek hosszú haja van. Ezt tovább boncolgatva akkor mondhatnánk, hogy csak az a menyasszony igazi szépség, akinek hosszú haja van, de ez nem lenne igaz.

A rövid haj is lehet szexi és romantikusan bájos, csak a megfelelő stílust kell megtalálni. Többet is ajánlunk, válassz ízlésed és egyéniséged szerint!

Esküvői frizurák rövid hajból

A hajpántos megoldás egyszerű és nagyszerű, hiszen egyszerre emeli meg, és tartja fixen a hajat, nem beszélve arról, hogy olyan, mintha ékszer lenne. Emellett tényleg csak aprcsóka kiegészítők viselését ajánljuk.

Merészebb aráknak ott a lehetőség, hogy ennél azért látványosabb kiegészítőket tűzzenek a hajukba. A strasszos – esetleg valódi ékköves – csatok és a masnik jól mutatnak, ha az egyéniségedhez ez a stílus passzol. Egy ilyen látványos hajbavaló azonban megköveteli a szolid ruhát és sminket.

Ha te klasszikus menyasszony vagy, akkor a fátylat is ajánljuk, szigorúan csak fejtetőt, esetleg homlokot takaró vintage verzióban, mert egy hosszabb fátyol összenyomhatja a fejedet és az arcodat.

Amennyiben már megnőtt egy picit a hajad, de még mindig nem köthető kontyba,  érdemes a hullámokkal operálni. Ezek hosszabbnak mutatják a hajat, és különösen praktikusak, ha az arcod előnyös vonásait hangsúlyoznád. Ez a fazon mindenkinek jól áll.

Fotók: Pinterest.com

  • Megosztás:
hirdetés