A rusztikus és bohó esküvői divat a természetesség szabadságát kínálja a menyasszonyoknak. Egy szép frizura ma már nem azt jelenti, hogy az arának órákig a fodrásznál kell rostokolnia.

Pár év alatt rengeteget változtak az esküvők az új divathullámoknak köszönhetően. Felértékelődtek a szabad ég alá tervezett lakodalmak, a rusztikus, kevés pénzből, kreatívan összehozható dekorációk, a kényelmes, lenge menyasszonyi ruhák, valamint a natúr sminkek és a komfortosan viselhető, egyszerűbb frizurák.

Akár a hajba tűzött, élő virágokkal is helyettesíthető a fátyol, és már néhány kusza loknival is beérik az arák, ha a lazán feltűzött haj nagyon együtt tud működni a ruhával és a sminkkel, és az egész kerek összképet alkot. A hosszú haj már eleve beleillik a bohó hangulatba, és nem igényel különös gonddal megtervezett, modoros frizurát.

Könnyedén és kreatívan lehet játszani a simára vasalt vagy ondolált tincsekkel, melyeket néhány hullámcsattal, egy ízlésesen elhelyezett virágdíszítéssel vagy hajpánttal ráncba szedhetsz, akár az otthoni tükör előtt, a nyoszolyólányod segítségével. Az alábbi frizuraötletek megvalósításához nincs szükség fodrászra!

  • Megosztás:
hirdetés