Sok menyasszonynak, még ha nem is tudja konkrétan, hogy milyen ruhát keres, a részletekről pontos elképzelése van. A ruhaujj is egy fontos kérdés, hiszen meghatározza a fazont.

A legtöbb esküvői szalonban szinte egyből felmerül a kérdés, hogy ujjatlan ruhát szeretne a menyasszony, vagy inkább legyenek takarásban a vállak, esetleg a karok? Tavaszi esküvőre sokan választanak hosszú, háromnegyedes vagy rövid ujjú kreációt, és ez számos stílusvariációra ad lehetőséget. Idén a fő trendvonalat a hercegnős fazonok alkotják, de az előkelő, mesébe illő csipkecsodák mellett még mindig népszerűek a rusztikus, vintage hangulatú ruhaköltemények.

Ha nem szeretnél fedetlen vállal vagy karral állni az oltár elé, a tavaszi szezon rengeteg sikkes megoldást tartogat számodra: az áttetsző csipkeujjak, a puffos kialakítások, a nyitott vállú, de háromnegyedes ujjú szabások, valamint a múltidéző, tölcsérujjú modellek egytől egyig nőiesebbé varázsolják az összképet. Gyönyörű, részletgazdag pluszt jelentenek a ruha számára, mely így sokkal kifinomultabb és ékesebb.

Ha először a ruha részletkérdéseiről szeretnél dönteni, az alábbi képek sokat segíthetnek tippjeikkel. Ezek a ruhák és ujjfazonok nagyon divatosak a szezonban, de leginkább azzal kápráztatják el az embert, hogy meseszépek.

A hercegnős, előkelő stílusú ruhafazonokhoz elképesztően jól passzolnak a hófehér csipkedíszekkel teleszórt ruhaujjak.

Különleges megoldás, ahogy a szoknyarészből felfelé futó növényi ornamentika körbefonja a ruha áttetsző ujját.

Mintha lebegő pillangószárnyak lennének a ruhaujjak.

Letisztult, egyszerű, mégis roppant elegáns ez a rövid ujjú ruha.

Rusztikus, mediterrán életérzés, puffos ujjakkal.

A csillogó ruha roppant elegáns a V-alakú dekoltázzsal és a gyöngyös, hosszú ujjszabással.

Csodaszép ez az egzotikus csipkeruha.

A vintage stílusú, habkönnyű ruhát a divatos tölcsérujjak teszik teljessé.

Kiemelt kép: Getty Image.

  • Megosztás:
hirdetés