A nászutasok számára is egyre népszerűbb úti cél Dubaj, ahol mindent egyben megkap az ember, akár a láblógatós tengerparti kényelem, akár a kulturális értékeket őrző hagyományvilág vagy netán a vérpezsdítő kaland vonzza.

Az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb és legpezsgőbb életű turistaparadicsoma Dubaj, ahol egymást érik a hagyományokat őrző látnivalók, az ultramodern és impozáns épületek, a luxus életérzést kínáló szállodák, valamint a feltöltődést és szórakozást garantáló programok.

A tökéletes nászutas vakáció már nem elképzelhetetlen: míg mások körutat tesznek azért, hogy egyik helyen a tengerpart nyugalmát élvezhessék, máshol pedig különleges túrákon vegyenek részt, Dubajban mindez egyszerre elérhető. Képzelj el egy utazást, melynek lehetőségei szinte kimeríthetetlenek: spa élményfürdők, strandok, kulináris élvezetek, sivatagi szafarik, extrém sportok és városnéző kalandozások kínálkoznak arra, hogy életre szóló élményt szerezzenek számotokra.

Kikapcsolódás Dubajban

Rengeteg helyet felfedezhettek Dubajban, melyek romantikus és izgalmas időtöltést tartogatnak. Ha pihenni vágytok, számos hammamm és spa fürdő közül válogathattok, ahol kipróbálhatjátok az ősi, helybeli spa szertartásokat, vagy modern szépítő testkezeléseket vehettek igénybe. Ha vásárolni szottyan kedvetek, a Dubai Mall óriási komplexuma kihagyhatatlan.

Itt nemcsak az üzletek tömkelegét járhatjátok be, hanem beltéri kalandpark, több jégpálya és az óriási Dubai Aquarium and Underwater Zoo víz alatti világa is vár benneteket. Ha már itt jártok, a világ legmagasabb épületét, a Burj Khalifát is vegyétek fel a bakancslistátokra. Ha valamivel pezsgőbb szórakozásra vágytok, sétáljatok végig Dubaj városi strandnegyedén, ahol egy vízi fesztiválon érezhetitek magatokat a DJ-k által szolgáltatott vad ritmusokkal, éttermekkel és szabadtéri mozival körbevéve.

Megfizethető luxusnyaralás Dubajban

Családdal vagy kettesben töltött nyaralás úti céljaként is tökéletes választás Dubaj, ahol megtapasztalhatjátok a Közel-Kelet minden gyönyörét. A konyhaművészet, az élményfürdők, a strandok és nem utolsósorban a kultúra is rengeteg kincset tartogat. További részletek a Visit Dubai Instagram-oldalán!

Romantikus csatangolás Dubaj óvárosában

Kanyargós vízi utakon és bazársorokon keresztül közelíthetitek meg az óvárost. A felhőkarcolókon túl itt különleges világ tárul elétek. A Creek ma is sokat elárul az emirátus történelméről, és helyet ad a leghíresebb arany-, fűszer- és textilbazároknak.

Túl a nagyvárosi felhőkarcolókon

A Dubai Marina a világ legnagyobb kikötője. A legjobb hajókirándulások innen indulnak a környéken, melyekre este is lehet jelentkezni, hiszen éjszakai kivilágításban a legszebb a környék. Csodáljátok meg a naplementét és a lenyűgöző panorámát. Ha szeretnétek izgalmas és érdekes helyeket felfedezni, érdemes a pálmafa alakú mesterséges szigetre, a Palm Jumeirah-ra is ellátogatnotok, ahol egyedülálló képeket készíthettek, hiszen ez a legnagyobb mesterséges sziget a világon.

Különleges és izgalmas élmény kettőtöknek

A sivatag izgalmas hátteret biztosít Dubaj felhőkarcolóinak, mintha egy hatalmas luxusoázis emelkedett volna ki a tengernyi, végeláthatatlan homokból. A dűnesor már a város határától húzódik, így a legtöbb szállodánál elérhetőek a kísérővel szervezett kis és nagy létszámú, csoportos sivatagi túrák.

Szinte végtelen lehetőséget kínálnak arra, hogy felejthetetlen élményben legyen részetek: mehettek autós, hőlégballonos szafarira, vagy, ha autentikus élményre vágytok, választhatjátok a tevekaravánt is. Nem érdemes kihagyni az éjszakai sivatagi látogatást sem.

Ez a program is sokféle lehet a hatalmas, csillagos égbolt megcsodálásán kívül: lehet hagyományos beduin táborban vacsorázni, grillezni a szabad ég alatt, és természetesen a program a semmihez sem fogható, sivatagi naplementével kezdődik. Egy biztos, hogy sehol máshol nem láthatjátok ennyire ragyogónak és végtelennek az éjszakai eget.

  • Megosztás:
hirdetés