A pezsgős csillogás csodásan passzol a téli dekorációkhoz, különösen, ha a teríték hófehérségét csak a tűlevelek zöldje töri meg.

Az asztali dísz az esküvői helyszín atmoszférájának egyik sarkalatos pontja, de bármennyire a figyelem középpontjában áll, felesleges súlyos összegeket ontani érte. A terítéket megvilágító fények különleges, bensőséges légkört teremtenek, és a dekorációnak olyan elemei, melyek egy csipetnyi kreativitással saját kezűleg is megoldhatóak.

Az alábbi ötlet megvalósításához nem kell profi kézügyességgel rendelkezned, hiszen ezek a sziporkázó mécsestartók akár nagy tételben is gyorsan, egyszerűen kivitelezhetőek, és nem terhelik meg a családi kasszát.

Csillogó teamécsestartók pofonegyszerűen

Szükséged lesz néhány üvegre, melyek eltérő formájúak és méretűek is lehetnek, úgy csak még izgalmasabbá teszik az asztali dekorációt. A képeken egységes, üveg mécsestartókat láthatsz, de tökéletesen helyettesíthetőek átlátszó üvegpoharakkal, befőttesüvegekkel vagy tálkákkal.

A csillámos díszítés hozzávalói:

  • üvegen használható ragasztóspray – barkácsboltokban kapható,
  • arany- vagy pezsgőszínű dekorglitter – hobbi- és barkácsboltokban kapható,
  • teamécses – igazi vagy LED-es,
  • üveg mécsestartó – helyettesíthető pohárral vagy befőttesüveggel.

Tiszta, puha törlőkendővel tisztítsd meg az üveg mécsestartókat mindenféle ujjlenyomattól és szennyeződéstől. Jól szellőző helyiségben, egyenletesen fújd be az üveg mécsestartók felső részét a ragasztóspray-vel. Ne mozgasd felfelé vagy lefelé az üvegeket, csak óvatosan forgasd körbe, hogy mindenhová jusson a ragasztóból.

Ha ezzel elkészültél, vékonyan szórd rá a beragasztózott felületre a dekorációs célra alkalmas glittert, ügyelve arra, hogy szellős fedést adjon a csillámpor. Miután megszáradt, máris élvezheted a remekműved csodás hangulatát. A sziporkázó csillám olyan hatást kelt, mint a napfényben csillogó hótakaró.

  • Megosztás:
hirdetés