Általában azok az esküvői dekorációk a legszebbek és legemlékezetesebbek, melyeket nem ragoznak túl. Egy kreatív elképzelés ugyanis, többet ér száz hetedhét országra szóló cicománál.

A vacsoraasztalokat általában virágcsokrok, gyertyák, gyöngyök és füzérek, lámpások, vagy örökzöldek szokták díszíteni. Ha valami ötletesebbel szeretnél előrukkolni, néhány üvegburára vagy gömb formájú, közepes méretű akváriumra lesz szükséged. Az üvegbe zárt kompozíciót pofonegyszerű elkészíteni: gondold ki előre, hogy milyen színű virágokkal szeretnéd megtölteni az üveggömböket, vagy üvegtálakat.

Használhatsz azonos árnyalatú, de többféle fajtájú vágott virágot, esetleg kedvedre variálhatod a színtónusokat. Nincs más dolgod, mint rövidre nyesni a virágok szárait, majd minden virágkehely aljára buborékos fóliát húzni. Vágj ki a fóliából egy kisebb kör alakzatot, a közepén pedig nyírd ki a szárnak a helyét. Húzd rá a virág szárára, mintha csak a gallérja lenne. Ez fogja fenntartani a vízen a színpompás virágkompozíciót.

  • Megosztás:
hirdetés