Manapság már nem csak a habos, hosszú és hófehér esküvői ruha divatos, egyre elterjedtebb a szűk, rövid, színes, vagy akár nadrágos változat is. Angel Sanchez tervező legújabb kollekciójában a modern elemeket ötvözi a klasszikus menyasszonyi ruha jellemzőivel: képeken a 2016-os őszi kollekció!

Angel Sanchez 2016 ősz

Angel Sanchez őszi menyasszonyi ruhái egytől egyig hófehérek, és a kollekcióban fontos szerepet kap a földig érő, bő szoknya. A finom anyagok, a csipke, a virágminta és a fodrok mind-mind a hagyományt erősítik, ám minden egyes ruhában van valami megfoghatatlanul modern is.

Előszeretettel használta a tervező az elmúlt évek egyik legtrendibb fogását is a ruhákon, ami nem csak az esküvői divatnál alapelem: a hátul nyitott fazon a kollekció szinte mindegyik darabjánál megjelenik.

A klasszikus fazonok mellett feltűnik a kollekcióban egy-egy formabontó darab is, amelynek rövid és szűk a szoknyája, vagy éppen egy nadrág alkotja az alsó részt. A nem hagyományos szabás mellett azonban ugyanúgy megjelennek a szokásos elemek, ahogyan a fenti ruháknál is.

  • Megosztás:
hirdetés