Vágó Réka és Balla Vivienne igazán színvonalas lookbookot állított össze a tervezőnő legújabb cipőiből és táskáiból. A fotók ugyanazt a minőséget képviselik, mint Réka cipő- és táskafronton. Lehet, hogy a karácsonyi szezonra készültek, esetleg a feltűnés kedvéért használták a pirosat, de a fotók remekül sikerültek, és megállapíthatjuk, hogy nemcsak a napszemüveg öltöztethet magában.

Bevállalós fotók

A vörös modell, Gingi arckifejezése tökéletes, nekünk legalábbis azt sugallta, hogy, ha már megszerezte ezeket a darabokat, akkor nem ereszti. Egy egyszerű fekete és egy sokkal feltűnőbb, kígyóbőr mintázatú zöld szépség kelleti magát a képeken.

Minket mégis a cipők bűvöltek el inkább, púderkék, ezüst és arany kombinációkkal, illetve a csodás díszítéssel, ennél szebbeket nem nagyon tudunk elképzelni a karácsonyi és év végi partikba.

A végére hagytuk ezt a csodás, piros darabot, mely magában lehet a legszebb, így érdemes hozzá egyszerűen öltözni, hogy ez legyen az öltözék középpontja, esetleg pár piros kiegészítővel feldobni az outfitet.

  • Megosztás:
hirdetés