A Valentino kifutóján nem a megszokott külsejével jelent meg Kaia Gerber: döbbenetes frizurája bejárta az internetet.

Cindy Crawford lánya – aki anyja nyomdokaiba lépve szintén a modellszakmát választotta -, pár napja frizurabombát robbantott az Instagramon. Bár a kép nem éppen új keletű – hiszen még tavasszal készült róla a párizsi divathéten -, sokakat meglepett, sőt, valósággal sokkolta a követőket.

Kaia Gerber a Valentino kifutóján lejtett végig a divatház különleges couture ruháiban, melyek már önmagukban is olyan delejes erővel bírnak, hogy nem is vonzzák, hanem egyenesen beszippantják az ember tekintetét. Most mégis mindenki a fiatal modell frizurakölteményén akadt el, és valószínűleg nem is tudtak másra figyelni.

A Valentino divatbemutatóján hét modell – köztük Cindy Crawford lánya – gigantikus hajkoronát kapott, amit a legendás fodrász, Guido Palau, és a Redken hajszín szakértője, Josh Wood közösen alkotott meg. A monumentális hajkoronát a Valentino vezető tervezője, Pierpaolo Piccioli inspirálta, aki valami extravagáns, hatvanas éveket idéző hajkreációt akart látni a kifutón.

Úgy véljük, ennek a kérésnek mindenképp sikerült eleget tennie a mesterfodrászoknak, hiszen Kaia Gerber felturbózott frizurája azóta is beszédtéma az interneten. A hatalmas volument ötven póthajjal érték el a hét modellnél, és tizenegy csapat dolgozott azon, hogy minden tincs a helyére kerüljön, tetemes mennyiségű hajlakk felhasználásával.

 

  • Megosztás:
hirdetés