Kaia Gerber még csak 16 éves, de máris a lábai előtt hever a divatszakma. Egyértelmű, hogy szépségét kitől örökölte, és úgy hírlik, sikereiben is az anyja nyomdokaiba lép.

Kaia Gerber szépségében sokan az anyukája, Cindy Crawford fiatalkori vonásait látják, ami valószínűleg nem könnyű egy kamaszlány számára, aki épp a szárnyait próbálgatja a divatszakmában. Meg is kapja az összehasonlítgatásokat rendesen, de szerencsére ezt cseppet sem sínyli meg anyjával ápolt, jó kapcsolata.

Pedig egyes divatcégek még rá is játszanak arra, hogy a kampányaikban szereplő, hamvasan fiatal leányzó mindinkább Cindy Crawfordot juttassa a vásárlók eszébe, és egyik-másik fotón tényleg megszólalásig hasonlít a ma is gyönyörű szupermodellre.

Egy eltérést azonban sokan kifogásolnak: Kaia nagyon soványkának tűnik, még akkor is, ha a róla készült képeket nem vetjük össze az édesanyja fiatalkori fotóival. Egyesek szerint nincs mit csodálkozni ezen, hiszen Cindy Crawford egy egészen más korban volt manöken, mint a lánya, és bizony, kibújik a szög a zsákból, hogy mennyit változott azóta a vaskalapos divatipar szépségideálja. Míg mások azzal érvelnek, hogy nagyon fiatalka, és ennek betudhatóan még kiforratlan testalkattal rendelkezik. Na meg persze, vannak ilyen tini alkatok, ez tény.

Ami nekünk szemet szúrt, hogy nagyon korán kezdte el a szakmát, és ebből mi arra következtetünk, hogy az anyukája valószínűleg csupa jó tapasztalattal gazdagodott a divatvilág berkein belül, ha ilyen könnyen beleegyezett, hogy kiskorú csemetéje modellként dolgozzon. Bár mi tagadás, Kaia szívesen lubickol ebben a szerepben, és olyannyira modellnek teremtetett, hogy hatalmas karriert jósolnak számára.

  • Megosztás:
hirdetés