A H&M fellebbenti a fátylat a nagy titokról: a következő exkluzív designer-kollekciójának tervezője a londoni ERDEM divatház és divattervezője, Erdem Moralıoğlu, akinek stílusát a hírességek és a divat szerelmesei egyaránt imádják.

A H&M örömmel fedi fel azt is, hogy a lenyűgöző Baz Luhrmann rendező – A nagy Gatsby, Moulin Rouge, Rómeó és Júlia – kelti életre a kollekciót különleges történetmesélési stílusával. Az ERDEM x H&M minden darabja november 2-től a kijelölt üzletekben, valamint a H&M weboldalán lesz elérhető.

A H&M számára Erdem egy vadonatúj női és pályafutása során első ízben egy férfi kollekciót is tervezett. Erdem hisz a szépség erejében, szívesen visz egy kis történelmet és személyes vonásokat is minden elkészített ruhadarabba. Az ERDEM x H&M kollekcióban legünnepeltebb alkotásainak dizájnjait fedezi fel újra, újjávarázsolva azokat a minták, textíliák és a hírnevét megalapozó kifinomult kidolgozások játékával. Ann-Sofie Johansson, a H&M kreatív tanácsadója úgy érzi, hogy ezeket a ruhákat egy életre megkedveljük. Mi pedig már alig várjuk, hogy így legyen!

  • Megosztás:
hirdetés