Miközben a hófehér apránként kiszökik az esküvői divatból, egyre inkább befészkeli magát az utcai trendekbe. Bár a tavaszi-nyári hónapokban mindig nagy figyelmet kapott a fehér, idén még jobban a középpontba kerül, hiszen néhány irányzat kizárólag a tiszta és kevert fehér árnyalatokra épül. Ezek közül az egyik legnépszerűbb a fekete-fehér trend, de, amint beköszönt a jó idő, megkezdődik a tetőtől talpig fehér, monokróm öltözékek szezonja. Persze nem lesz olyan szigorú, mint az, ahogy hangzik.

A tejfehér, illetve vajszínű szettekbe bele lehet csempészni halvány bézs vagy krémes tónusokat, de színes, élénk kiegészítőkkel éppúgy megtörheted a feszes egyszínűséget. Ráadásul a fehér nemcsak mindenhez megy, hanem rettentő sok stílust elbír: általában a romantikus vagy ünnepélyes megjelenéssel kapcsoljuk össze, pedig a bohém vagányság sem áll tőle távol.

A különféle anyagok, textúrák, minták és kiegészítők változatos kombinálásával a játékosság szintén kihozható a white trendből, sőt, a retró hangulatot sem nehéz megragadni a színskála legvilágosabb tónusával. Ha még nem unod a hó színét, itt egy kis ihletadó ízelítő az új divathullámból!

  • Megosztás:
hirdetés