A nadrágdivat nem változik nagy ütemben – már évek óta megvannak a jól bejáratott, népszerű fazonjai -, de azért idén is felfedezhetőek kisebb frissítések. A választék most sokkal szélesebb skálán mozog, mint korábban, hiszen a nagyon szűk, testvonalat követő, tapadós szabások mellett a bővebb szárú, lezserebb esésű nadrágok is nagyobb számban megtalálhatóak, illetve észrevehetően megszaporodtak a finom átmenetek a szélsőségek között.

Rövid pihenő után tavasszal visszatérnek a kilencvenes éveket idéző, vagány boyfriend fazonok, de az egyre nőiesedő répa- és háremnadrágokkal is gyakran lehet majd találkozni. A magas derékszabás és az A-vonalú nadrágszár újra élvonalba küzdi magát a trendi szabások között, ám az előrejelzések szerint még mindig a színes, feszülős pantallók lesznek túlerőben.

Az új szezon nagyon színes, mintás, tarkabarka nadrágkínálatot ígér, aminek sajnos megvannak a hátrányai. Némelyik kreáció elég erős optikai tuningot ad a lábaknak, vagyis látványosan szélesíti a vádlit, a combot, illetve nagyobbnak mutatja a csípőt és a popsit. Ha ezt el akarod kerülni, inkább tartózkodj a divattúlzásoktól!

  • Megosztás:
hirdetés