Bár eddig sem szorult háttérbe a farmer, a tavaszi szezonban még nagyobb hangsúly kerül arra, hogy mivel és hogyan viseljük a mindennapokban. Szuper tippeket mutatunk!

A tavaszi divat újraértelmezi a farmeranyagban rejlő lehetőségeket: a bennünk megbúvó vadócot kelti életre, méghozzá kissé bohém és infantilis értelmezésben, de azért nem kell megijedni, mert a nőiesség éppúgy fókuszban marad.

A New York-i J.Crew leányvállalata, a Madewell mindent tud a farmerekről, kollekciójuk amolyan irányadóként működik az amerikai divatban. A trendekre gyakorolt hatását már mi is érezhetjük, amióta hazánkban is elérhetővé váltak, vagyis megrendelhetőek a termékei. Az egymás után felbukkanó extrém farmerfazonok után nem véletlen, hogy sok tervező a szakadt nadrágokra alapozta tavaszi inspirációit. Ám a Madewell olvasatában ez abszolút hordható stílust jelent, igaz, nem éppen a kifinomult nőiesség rajongóit szólítja meg stílusajánlójával.

Ha hihetünk a farmerban jártas márkának, a tavaszi gardróbfrissítéshez idén elengedhetetlenek az alábbi fazonok, melyek számos variációban kombinálhatóak, így nemcsak az alábbi inspirációs vonalon lehet elindulni velük. Az apró részleteket is érdemes megfigyelni, melyek mindent elárulnak a farmerviselés idei szabályairól: például, nem ez az első divatanyag, mely nagy hangsúlyt helyez az aszimmetrikus nadrágszár alól kivillanó zoknira.

  • Megosztás:
hirdetés