A farmerdzseki klasszikus alapdarabnak számít tavasszal, ám a kilencvenes évek irányzatai még jobban ráirányítják a figyelmet idén. Ezek a fazonok stílusfűszerként is kiválóak!

A farmerdzseki már jó ideje bebetonozta magát a divatba, így gyakorlatilag kimozdíthatatlan onnan. A retró trendek azonban, izgalmas szín- és fazonfrissítésekkel kecsegtetnek, melyekkel a sportos és nőies szetteket egyaránt izgalmasabbá tehetjük. Ideje leporolni az emlékeinket a hosszított vonalú, a rövidre vágott, valamint a vagány, oversize szabásokról, hiszen ezek a gyöngyszemek újra napvilágot látnak a kínálatban.

A farmerdzsekiről régóta tudjuk, hogy sokoldalú, praktikus darab, mely könnyedén beilleszthető a nőies, a romantikus, a western vagy rusztikusan bohém, illetve a sportos stílusokba. Éppúgy jól passzol a csipkeruhához, mint a biciklis nadrághoz és a kapucnis pulóverhez, de még ennél is több lehetőség rejlik benne.

Idén az élénk színű, a kőmosott és a batikolt, valamint a feliratos kreációk egyaránt divatosak, de éppúgy megtalálhatóak a kínálatban az időtálló, klasszikus verziók, melyek minden korosztály ruhatárában helyet kaphatnak. A kilencvenes évek hangulatával felturbózva, az alábbi régi-új fazonok vezetik a népszerűségi listát.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés