Múlt héten indultak be a nagy leárazások, így lassacskán feledésbe borul a tavalyi kínálat: a legjobb darabokat hamar szétkapkodják, a méretsor pedig napról napra hiányosabb. A legtöbb üzletbe azonban már beszivárogtak a tavaszi újdonságok, melyeket szintén érdemes szemügyre venned, ha szívesen felfrissítenéd a ruhatáradat egy-két nőies kreációval. Bár még nincs vége a télnek, a tavaszi kollekciókból is ki tudsz szemezgetni olyan szoknyákat, melyeket most sem túl korai felvenned, csak ne feledkezz meg a vastag harisnyáról.

A tavaszi választék jellemzőit igazán könnyű összegezni, hiszen szoknyafronton eléggé egységes képet mutat a 2013-as divat: az alakkövető csőszoknyák nemcsak a nőies, hanem a vagány, sportos trendekben is uralkodó szerepet kapnak, emellett a hatvanas évek A-vonalú és geometrikus mintázatú fazonjai furakodják be magukat a nagy slágerek közé, illetve a peplum- és ceruzaszabás sem tűnik el a süllyesztőben.

Kora tavasszal a szövet, a bőr, a kötött és a pamut, valamint a kombinált anyagú szoknyák hódítanak majd, melyekkel akár a tél végét is kihúzhatod, ha meleg rétegekkel variálod őket. A színskála egészen változatos, hiszen a nagyon tavaszi, krémes pasztellszínek és élénk árnyalatok mellett a sötétebb tónusokat éppúgy megtalálod a palettán, ráadásul különféle csíkos, virágos és retró mintázatok közül válogathatsz. Megmutatjuk, milyen különleges szoknyákat ígérnek az új szezonra a hazánkban is kapható márkák!

  • Megosztás:
hirdetés