A szakadt farmer évek óta divatos, és úgy tűnik, a népszerűsége töretlen. Azonban nem könnyű úgy hordani, hogy tényleg igényes és nőies legyen az összhatás. Télen sem kell hanyagolnod a lyukas nadrágokat, egyszerűen vegyél fel alá egy harisnyát – akár a feketét is kipróbálhatod!

Szakadt farmer – hogyan?

Ha laza bakanccsal viseled, sportos parka kabáttal is jól mutat a szakadt farmer, de magas sarkú csizmával még egy elegánsabb szövetkabátot is elbír. Alatta viselhetsz blúzt, akár hippi stílusban is: a nagy mintás vagy kockás ing egyedi stílust kölcsönöz, egy sima fehér blúzban viszont kialakíthatod egy nagyvárosi nő külsejét.

A boyfriend stílus nagyon népszerű: férfias ruhadarabokat is hordhatsz úgy, hogy stílusosak legyenek. A laza pólók, cipzáras pulcsik, nagy sálak és kendők, sőt, a kertésznadrág is jó választás lehet, félcipővel vagy motoros bakanccsal.

Egyszerű, hétköznapi stílusban is viselheted a szakadt farmert. Egyszerűen kapj fel hozzá egy kardigánt, garbót vagy hosszú ujjú pólót, nem kell túlbonyolítani a szettet. A nagy táskák jó kiegészítői a szaggatott nadrágnak, nagyon jól mutatnak együtt.

Te magad is készíthetsz szakadt farmert, ha van egy megunt nadrágod: borotvával óvatosan kezdd el dörzsölni az anyagot, amíg ki nem rojtosodik. Így is hagyhatod, de, ha nagyobb lyukakat szeretnél rá, szakítsd tovább egy határozott mozdulattal, de vigyázz, hogy ne tépd el túlságosan!

  • Megosztás:
Címkék:
hirdetés