Roberto Cavallit az élet napos oldala inspirálja. Az olasz tervező sohasem titkolta, hogy rajongásig imádja a tengert, a nőket és a luxuséletvitelt, melyről általában kreációi is tanúskodnak. A 2013-as tavaszi kollekciója is felvonultatja a már messziről felismerhető Cavalli-kézjegyeket: a kígyó- és ocelotminta már-már kötelező elem a divatház tervezőasztalán, de a női test szépségét ünneplő, lebegő szabások, illetve a kacér részletek úgyszintén hozzátartoznak a fényűző Cavalli-stílushoz.

Ezúttal igazi Saint Tropez-i hangulatot varázsolt a kifutóra a tervező: a tengerparti életérzést hófehér csipkével és üde, színes kendőmintákkal idézte meg, elragadó estélyi ruháihoz pedig a húszas évekből merített ihletet.

Az aranyéletet kedvelő dizájner számára a tavaszi-nyári szezon egyet jelent a jachtkirándulásokkal, a vitorlázással, valamint a luxuskikötőkben múlatott idővel, így nem csoda, ha a gyűjteményének szexisen finom nappali és éjszakai darabjai leginkább egy elegáns üdülőövezet atmoszférájára emlékeztetik az embert. Ha van kedved egy álomszerű tavaszi utazáshoz, nézd végig a képeket!

  • Megosztás:
hirdetés