Rebecca Minkoff 18 éves kora óta New York álmokkal teli levegőjét szívja, mely mindig nagy adag inspirációval segítette a tervezésben, illetve abban, hogy megtalálja, és kibontakoztassa saját stílusát. Eleinte luxustáskákkal és -kiegészítőkkel robbant be a köztudatba, karrierjének beindulását is egy kézitáskának köszönheti: 2005-ben vált híres, ismert tervezővé a Morning After Bag, vagyis MAB elnevezésű kreáció piacra dobásával, mely ikonikus darabbá vált a nagyvárosi nők és a popdívák körében.

Ám hamarosan visszatért gyökereihez, és női ruházattal bővítette az amúgy sem egyoldalú repertoárját. Saját nevével fémjelzett, globális életstílus márkát hozott létre, mely széles választékban kínál cipőket, ruházati cikkeket, kiegészítőket, táskákat, ékszereket és bőrárukat.

Legutóbbi, télre készült kollekciójában is New York lüktetése és ritmusa érződik, melyet vibráló, élénk színekkel, nőies és lezser fazonokkal, illetve izgalmas anyagkombinációkkal érzékeltet a tervezőnő. Nagyon trendi, magabiztos és laza stílust teremtett, melynek csajos, szexi elemeit érdemes ellesni.

  • Megosztás:
hirdetés