A téli öltözködésben számos lehetőség rejlik, a sok ruhadarab miatt izgalmas kombinációk hozhatók létre. A melegebb évszakokban kisebb a mozgástér ilyen szempontból, de az Oscar de la Renta divatház tavaszi kollekciója bebizonyítja, hogy az egyszerűbb és lengébb ruházat is ugyanolyan csinos és nőies lehet.

Oscar de la Renta tavasz 2017

A kollekciót a bohém, retro hangulatú ruhadarabok és a hetvenes évek hippi stílusjegyei jellemzik. Főleg fehérrel dolgoztak a tervezők, és sok ruhadarabnál használtak csipkés anyagokat. A derékhangsúlyos szabás, valamint a midi és maxi szoknyahossz dominál az összeállításban.

Alig találkozni nadrággal a kollekcióban: inkább az A-vonalú, gyakran fodros vagy trombita alakú szoknyákkal dolgoztak. A ruhák nagy részénél a homokóra alak elérésére törekedtek, sok helyen használtak feltűnő, széles övet a deréknál, ami feketeségével a fehér egyhangúságát is megtöri.

A fehér mellett a sötétebb, egyáltalán nem élénk, a szemnek kellemes színek lelhetők fel a kollekcióban. Az etno mintájú, különböző hosszúságú, lenge ruhák egyszerű, lapos talpú szandállal a hippi stílust éltetik, mind ujjatlan, mind pántos változatban.

  • Megosztás:
hirdetés