A tavaszi ruhatárfrissítést már januárban elkezdheted, hiszen a legtöbb üzletben megkezdődtek a leárazások, így olcsóbban juthatsz hozzá olyan ruhadarabokhoz, melyek 2019-ben éppúgy divatosak.

A január egyik örömteli fénypontja, hogy a divatüzletek elindítják akcióikat. Bár még nem tartunk a tél végi kiárusításoknál, az őszi-téli kollekciók egy részét már kedvezőbb áron vásárolhatjuk meg, és ilyenkor még nincsenek annyira lerabolva a méretsorok, hogy ne válogathatnánk kedvünkre a jobbnál jobb cuccok közül.

Az új év kezdetén már a kora tavaszi gyűjteményekből is csurran-cseppen valami az üzletekbe, ám, ha szemfüles az ember lánya, a leárazott holmik kupacából éppúgy ki tudja szemezgetni a friss trendeknek megfelelő kreációkat, mint az újdonságok táborából. Segítségül olyan akciós ruhadarabokat gyűjtöttünk össze, melyek nem hiányozhatnak a tavaszi alap ruhatárból: kabátra, dzsekire, blézerre, szoknyára, nadrágra, sőt, új pulóverre és ruhára is szükségünk lehet kora tavasszal, ha szeretnénk felfrissíteni a megjelenésünket.

  • Megosztás:
hirdetés