Télen sokkal több ruhadarabból áll egy outfit, ilyenkor összetettebb az öltözködés, ezért hibázni is könnyebb.

Íme, a leggyakoribb divatbakik, melyeket egy nő a hidegben elkövethet – és sokan el is követik!

Óvatosan a rétegekkel!

Hideg időben jó, ha rétegesen öltözködsz, de arra vigyázz, hogy ezek a rétegek ne lógjanak ki egymás alól, vagy, ha mégis, mindenképpen passzoljanak! Az itt-ott kikandikáló pulcsi, póló és különböző felsőruházat könnyen igénytelen hatást kelthet.

Túl bő ruhák

Télen az ember hajlamos úgy gondolni, hogy minél nagyobb, bővebb szabású egy ruhadarab, annál melegebb, ezért sokan abba a hibába esnek, hogy az oversize pulcsikat és kardigánokat bő szárú nadrággal veszik fel. Ez egy tipikus és alapvető hiba, a nagy méretű ruhát mindig egy szűkebbel kell párosítani, tehát, ha felül oversize pulóvert viselsz, alulra szorosabb nadrágot vegyél fel, és fordítva.

Szövetkabát és sportos cipő

Bár a stílusok keveredése divatos, azért nem minden megy mindenhez: egy csinos, elegáns kabátot, például a szövetkabátot nem előnyös sportos csizmával, cipővel párosítani. Ezeket inkább hagyd meg a lazább, pufi vagy parka kabátokhoz.

Nadrág csizmával

Ha a nadrághoz csizmát veszel fel, azt inkább tűrd be, vagy hordd kívül, ha a csizma és a nadrág fazonja is megengedi, de semmiképp ne hajtsd fel! Ez a szűk és a bő szárú nadrágokra is igaz, anyagtól és hossztól függetlenül.

  • Megosztás:
hirdetés