Nagyon divatosak idén a neonszínek, de könnyű túlzásba esni velük. A hétköznapokon is viselheted őket, de ehhez tudnod kell néhány szabályt, hogy ne legyen ízléstelen és hivalkodó a végeredmény.

Elmondjuk, melyek azok a ruhadarabok és kiegészítők, amelyeket bátran felvehetsz, és megtudhatod, mivel kombinálhatod őket a tökéletes összhatásért.

Neonszínű felső vagy alsó

Ha neonszínű blúzt, szoknyát, nadrágot vagy pólót szeretnél felvenni, csak nyugodtan, de arra ügyelj, hogy, ha nagyobb felületen viseled ezt a színt, csak egyféle legyen rajtad belőle! Ha például neonszínű felsőt választasz, a szoknya, nadrág, blézer, cipő és táska árnyalata már inkább a semleges vagy a pasztellszínek közé tartozzon

!

Neonminta

Még jobb, ha nem az egész ruhadarab élénk és vibráló, csupán a rajta lévő minták kaptak neonszínt. Ehhez azonban egyszínű ruhákat, kiegészítőket viselj, mert a neonos motívumok annyira hangsúlyosak, hogy szinte biztosan ütik egymást a többi mintával.

Vibráló kiegészítők

Ha a ruházatod visszafogott színekből épül fel, bátran válassz neonszínű kiegészítőket! Itt már kombinálhatod őket, például a cipő és a táska színe nem kell hogy megegyezzen, ha harmonizálnak egymással. Egy élénk színű öv is jól mutat, de ez illeszkedjen a lábbeli árnyalatához.

Képek: asos.com

  • Megosztás:
hirdetés