Bár lassan véget ér a nyár, a Nanushka kollekciójának darabjai időtállóbbak a szezonnál. A lezser, vagány és nőies cuccok legjava simán átültethető a kora őszi ruhatárba, de olyan tavaszi, kötött modellekre is ráakadhatsz még a márka webshopjában, melyek divatos kényelembe burkolhatnak a hűvösebb napokon. Sándor Szandra kreációi nemcsak tökéletes összhangban elegyítik, hanem egyúttal előre is vetítik a legmenőbb nagyvárosi trendeket, így a hipsterek, a romantikusok és a nőies nők ízléséhez éppúgy remekül passzolnak.

A nyári felhozatal színvilága a korábbiakhoz hasonlóan visszafogottan finom, illetve jól variálható, hiszen többnyire földszínekre, feketére, téglavörösre és csíkos mintákra épül, melyekkel nagyon könnyű stílusok és szezonok között ugrándozni. A ruhák kihasználhatóságát az is megnöveli, hogy makacskodás nélkül beiktathatóak a hétköznapi öltözékekbe, mégis egytől egyig különlegesek.

Átgondolt és profi kivitelezésüket felesleges ragozni, hiszen nem véletlen, hogy New Yorkban, Tokióban és a világ számos nagyvárosában népszerűek a Nanushka-darabok. Sajnos az őszi kollekció még nem került fel a márka honlapjára, de így is van miből válogatni.

  • Megosztás:
hirdetés